Spolupráce na míru: Vůně do auta nebo svíčky s firemním logem

More for you se specializuje na výrobu a distribuci vysoce kvalitních svíček a vůní do auta. Ale co kdybyste rádi měli tyto produkty s vaším vlastním firemním logem nebo motem? Nabízíme velkoobchodní spolupráci na míru, která vám umožní přizpůsobit vůně do auta Car Scents a svíčky MFY Candles potřebám vaší firmy.

Vůně do auta Car Scents jsou ideální pro zákazníky, kteří chtějí udržet své auto svěží a vonící. Tyto vůně jsou k dispozici v různých vůních, které jsou přírodní, neobsahují chemikálie a jsou šetrné k životnímu prostředí. Využijte možnost nabídnout vůně s vaším firemním logem nebo motem, jako reklamní dárek, k dalšímu prodeji nebo je použít jako součást svých firemních dárků pro zaměstnance a obchodní partnery.

MFY Candles jsou dalším produktem, který vám můžeme nabídnout s vaším vlastním firemním logem nebo motem. Tyto svíčky jsou vyrobeny z kvalitních přírodních ingrediencí. Využijte této příležitosti a nabídněte svým zákazníkům, zaměstnancům a partnerům vlastní svíčky, které budou připomínat vaši firmu. 

Spolupráce na míru vám umožní mít produkty přizpůsobené vašim potřebám a vaší firmě. Navíc je to výborný způsob, jak propagovat svou firmu a získat nové zákazníky. Tak proč nezkusit tuto příležitost? Díky nám můžete mít vlastní vůně do auta a svíčky nejen s firemním logem, představivosti se meze nekladou. 

 

V případě zájmu nás kontaktujte

robin.engelhart@cortemedia.cz

m: +420 773 638 080

Návrh bez názvu (84) (1) (1)