Limitovaná vánoční edice vůní do auta

 

Návrh bez názvu (63) (1)_1

Hledáte vánoční nebo novoroční vůni do auta? Chcete si v autě dopřát pořádnou vánoční atmosféru? 

Letos jsme pro vás připravili exkluzivní nabídku právě vánočních a novoročních vůní Car Scents. Originální design, který vám v autě navodí tu pravou vánoční atmosféru. 

Naše limitovaná edice je také krásná, jako malá vánoční pozornost pro vaše blízké. Darujte vůni "Šťastné a Veselé" nebo dejte najevo vašim blízkým, že vám na nich záleží s vůní "Bezpečnou jízdu v novém roce 2024".  

Vůně Car Scents jsou vůně v malé plechovce, která provoní váš vůz po dobu 60 dnů. Na výběr máme z mnoho vůní, každý si najde tu svou. Nejoblíbenější vůní je rozhodně višeň! Všichni ji milují. Na vánoční období bychom vám rádi doporučili vůni vanilka, jablko nebo bergamot. 

S vánoční nebo novoroční vůní prostě nic nepokazíte. Je to krásná malá pozornost pro vaše kamarády, rodinu nebo kolegy. Až bude obdarovaný stát v koloně či na červené nebo prostě pojede autem, nejen že jeho jízdu doprovodí krásná vůně, ale uvidí dárek od vás s krásným vzkazem a začne se usmívat. Osobitý dárek z limitované edice, která se již nebude opakovat.