Nové úžasné vůně Smell of life

Představte si, že Vaše auto voní jako Váš nejoblíbenější parfém!

Nově jsme do naší nabídky zařadili luxusní vůně Smell of life. Vůně jsou vyráběny ručně, pouze z prvotřídních vonných esencí. Smell of life je česká značka, která patří mezi přední výrobce bytových a automobilových vůní. Vůně jsou unikátní, inspirovány světovými parfémy s dlouhotrvající výdrží. Váš automobil provoní po dobu 2-3 měsíců! Navíc jsou baleny v krásné dárkové krabičce a tak jsou úžasným dárkem pro Vás nebo Vaše blízké.

Vůně jsou závěsné - určeny na zpětné zrcátko Vašeho automobilu, ale pokud preferujte vůně do ventilační mřížky, díky klipu můžete vůni snadno upevnit do ventilace. Malá lahvička s dřevěným víčkem funguje jako difuzér, který uvolňuje vůni postupně a nechává jí příjemně rozvonět.

Nechte se unést dlouhotrvající luxusní vůní Smell of life. 

Návod k použití:

Odšroubujte dřevěné víčko. Dbejte zvýšené opatrnosti, abyste nestrhli závit dřevěného víčka.
Opatrně odstraňte plastovou zátku z hrdla nádoby.
Dřevěné víčko našroubujte zpět – dbejte na to, aby bylo vždy řádně dotaženo.
Lahvičku zavěste na Vámi zvolené místo. Vyvarujte se kontaktu s jakýmikoli povrchy! Např. zavěste pod zpětné zrcátko, minimálně však 5 cm od něj.

Vůni do auta udržujte vždy ve vzpřímené poloze. Pokud by Vám po čase připadalo, že vůně již není tolik intenzivní, postačí otočit na 1-2 vteřiny. 

Smell Of life