Tolik přírodních složek ve výrobcích Bulldog Skincare!

To nejlepší z přírody, co vám může Bulldog Skincare nabídnout! 

 

Zelený čaj je dobře známý pro své antioxidační vlastnosti. Obsahuje fytochemikálie, jako jsou polyfenoly a kofein. Zelený čaj poskytuje antioxidanty i při aplikaci na pokožku. Pomáhají chránit pokožku před volnými radikály a předčasným stárnutím, což může vést k vyhlazení jemných linií a vrásek. Zelený čaj má protizánětlivé vlastnosti, které mohou pomoci zklidnit podrážděnou pokožku a snížit zarudnutí. Je vhodný pro citlivou a problematickou pleť, například s akné, ekzémem nebo podrážděním po holení. Některé studie naznačují, že zelený čaj může působit jako přírodní ochrana proti slunečnímu záření. Jeho složky, jako jsou polyfenoly, mohou snižovat škodlivé účinky UV záření na pokožku a přispívat k prevenci slunečních popálenin.

 

Obrázek6

 

Camelinový olej je rostlinný olej získávaný z plodů rostliny zvané Camelina sativa, která je také známá jako zlatý len. Tento olej je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Tyto mastné kyseliny pomáhají hydratovat a vyživovat pokožku, což může vést k lepšímu zachování vlhkosti, zvláčnění suché pokožky a snížení podráždění. Olej z cameliny obsahuje také přírodní antioxidanty, jako jsou tokoferoly (vitamin E) a fenolické sloučeniny. Tyto látky pomáhají chránit pokožku před volnými radikály a předčasným stárnutím, a také podporují regeneraci buněk. Camelinový olej má protizánětlivé vlastnosti, které mohou pomoci zklidnit podrážděnou pokožku, snížit zarudnutí a zmírnit příznaky podráždění a akné.

 

 Obrázek5

Aloe Vera je proslulá svými hydratačními a uklidňujícími vlastnostmi, což je zvláště přínosné pro péči o pleť mužů. Aloe vera obsahuje vysoký podíl vody, která pomáhá hydratovat pokožku. Je to ideální složka pro suchou nebo dehydratovanou pokožku, protože dodává vlhkost a pomáhá udržovat její přirozenou vlhkost. Zároveň má zklidňující a chladivé účinky na pokožku. Je účinná při zmírňování podráždění, zarudnutí, popálenin, vyrážek a svědění. Může také pomoci při redukci zánětu spojeného s akné.

Obrázek4

Baobabový olej je extrahován z plodů baobabovníku, který je známý jako strom života. Baobabový olej je známý díky svým uklidňujícím vlastnostem. Intenzivně redukuje známky stárnutí pleti, jako jsou vrásky a jemné linky. Navrací pokožce pružnost a přispívá k její regeneraci. Baobabový olej obsahuje vysoký obsah antioxidantů, jako jsou vitamín C, vitamín E a polyfenoly. Tyto látky chrání pokožku před volnými radikály a oxidativním stresem, což může vést k předčasnému stárnutí a poškození buněk. Antioxidanty také podporují zdravý vzhled pokožky a pomáhají zlepšovat její texturu. Díky své schopnosti pronikat do hlubších vrstev pokožky může baobabový olej podpořit regeneraci buněk a stimulovat tvorbu kolagenu. To napomáhá zlepšit pružnost pokožky, vyhladit jemné linky a vrásky a posílit ochrannou bariéru pokožky.

Obrázek8

Ovesný olej pomáhá snižovat podráždění. Díky obsahu vitamínu E a kyseliny linolenové napomáhá udržovat přirozenou ochrannou schopnost pokožky. Pomáhal opravovat poškozenou, zjizvenou a akné náchylnou kůži. Kromě toho je obsah ceramidu vynikající při použití při léčbě kožních stavů, jako je ekzém a psoriáza. Díky vysoké koncentraci ceramidů, Omega 3 a 6, olej z ovesných lipidů nabízí dlouhou hydrataci a zanechává pokožku měkkou, pružnou a vyživenou.

Obrázek9

Kanadská vrbovka malokvětá pomáhá uklidnit pokožku a snižuje její zarudnutí a podráždění. Kanadská vrbovka malokvětá obsahuje přírodní sloučeniny, které mají protizánětlivé účinky. Pomáhají snižovat zánět a podráždění pokožky, což je užitečné pro citlivou a problematickou pleť, včetně akné a dermatitidy. Pomáhá uklidňovat podráždění, zarudnutí a svědění. Je vhodná pro citlivou pokožku, která potřebuje jemnou péči. Kanadská vrbovka malokvětá má astringentní vlastnosti, což znamená, že pomáhá utahovat a zužovat póry. Tím zlepšuje texturu pokožky a snižuje její viditelnost, což vede k hladšímu vzhledu.

Obrázek10

Rozmarýn je aromatická vytrvalá bylina, která je známa svými antioxidačními vlastnostmi. V produktech je používán trvale udržitelný zdroj, který obsahuje polyfenoly, jako je kyselina karnosová. Má čistící schopnosti, pleť dokáže vyčistit, zjemnit a zklidnit. Rozmarýn má tonizační vlastnosti, které pomáhají zužovat póry a zlepšovat texturu pokožky. Pomáhá oživit unavenou pleť a dodává jí pocit svěžesti. Aroma rozmarýnu má povzbuzující a osvěžující účinky na mysl a tělo. V kosmetice se často využívá pro své relaxační a antistresové vlastnosti, které přinášejí pocit pohody a uvolnění.

Obrázek11

Echinacea je bylinná kvetoucí rostlina v rodině sedmikrásky. Je pěstován a sklízen ve Velké Británii, má antioxidační vlastnosti. Regeneruje a zklidňuje pleť. Zlepšuje prokrvení a pružnosti pokožky. Posiluje přirozenou kožní bariéru proti bakteriím. Echinacea má schopnost podporovat proces hojení pokožky. Pomáhá zrychlit hojení drobných ran, oděrek a podporuje obnovu poškozených tkání. Tím pomáhá snižovat viditelnost jizev a zlepšovat celkový stav pokožky. Echinacea je známá pro své imunostimulační vlastnosti. Aplikace echinacey na pokožku může posílit její obranyschopnost a ochrannou bariéru. To pomáhá předcházet infekcím a dalším kožním problémům.

Obrázek12

Vitamín E je často používán v kosmetice pro své benefity v péči o pleť. V produktech je používána přírodní směs tokoferolů s prokázanou antioxidační silou. Chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů způsobených UV zářením, znečištěním a oxidativním stresem. Pomáhá snižovat poškození buněk, předčasné stárnutí a zlepšuje celkový vzhled pokožky. Vitamín E je schopen zadržovat vlhkost v pokožce, což pomáhá udržovat ji hydratovanou a zvláčněnou. Tím přispívá k zlepšení elasticity pokožky a prevenci suchosti a drsnosti. Vitamín E má schopnost podporovat procesy hojení a regenerace pokožky. Pomáhá zlepšovat texturu pokožky, urychluje hojení ran a drobných poranění, a snižuje viditelnost jizev a strií.  Vitamín E může stimulovat produkci kolagenu v pokožce. Kolagen je zásadní pro pevnost a pružnost pokožky, a tím může vitamín E přispět k prevenci vrásek a zlepšení jejího celkového vzhledu.

Obrázek13